ΤΑΟ ΤΕ ΤΣΙΝΓΚ

Δωρεάν μετάφραση του Ταό Τε Τσινγκ στα Ελληνικά
 
 

Λίγα Λόγια για τον Μεταφραστή

Η μετάφραση αυτή γράφτηκε από το Νικόλα Ρώσση, PhD, το Νοέμβριο του 2010, ο οποίος και είναι κάτοχος όλων των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων. Διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα αυτή.

Ο Νικόλας ζει για να γράφει – κάτι που κάνει καθημερινά από τις παρυφές ενός δάσους, όπου και κατοικεί. Όταν δεν συγγράφει επική φαντασία, παιδικά βιβλία ή σύντομες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, συζητάει με τους φίλους του μέσα από το blog του, βγάζει για βόλτα το σκύλο του, και απολαμβάνει τις χαζομάρες των γάτων του, που τσακώνονται με την κόρη του για την αγκαλιά του.

Το παιδικό του βιβλίο, Χαμένο Χαμόγελο, βραβεύθηκε στο διεθνή διαγωνισμό 2015 International Book Awards και στο 2015 IAN Book of the Year Awards. Μπορείτε να το διαβάσετε δωρεάν στο blog του, ή να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία.

Επίσης, έχει γράψει τη σειρά επικής φαντασίας, Pearseus, που έχει φτάσει επανειλημμένα στο νούμερο ένα της Amazon.

Πολλές από τις σύντομες ιστορίες του έχουν δημοσιευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε συλλογές.

Ο Νικόλας βρίσκεται συνέχεια online, αλλά το καλύτερο μέρος για να τον συναντήσετε είναι το blog του. Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία του στην Amazon ή να συνδεθείτε μαζί του στο:

Λάβετε τη δωρεάν μετάφραση του Ταό Τε Τσινγκ

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας για να "κατεβάσετε" τη μετάφραση σε μορφή PDF, ή αγοράστε το Ταό Τε Τσινγκ σε έντυπη μορφή.

* Ο λόγος που ζητάω μία διεύθυνση επικοινωνίας (email) είναι ώστε να σας ενημερώνω για θέματα σχετικά με το βιβλίο και τις εκδόσεις του. Δεσμεύομαι ότι δεν θα χρησιμοποιήσω τη διεύθυνση αυτή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέραν της ενημέρωσης για το έργο μου (διαβάστε και τη σχετική Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων).
* indicates required
Αν θέλετε να συνεισφέρετε στα έξοδα φιλοξενίας, μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Paypal:


Tao Te Ching, Free Greek translation - Δωρεάν Ελληνική μετάφραση του Ταό Τε Τσινγκ

'Αλλα βιβλία του Νικόλα Ρώσση

submit to reddit
copyright ©2014, Νικόλας Χ. Ρώσσης | Προστασία Προσωπικών Δεδομένων